1
 

Céginfo | Forgó Busz | Autósiskola | Elérhetőségeink | Galéria | Utazási szerződés | Kalendárium
 


III. ORSZÁGOS MÁRTON NAPI MAKETT KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

MAKETTKIÁLLÍTÁS A GOforGO UTAZÁSI IRODA SZERVEZÉSÉBEN

IDŐPONT: 2014.11.08-09.
HELYSZÍN: BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ 1039 BUDAPEST, CSOBÁNKA TÉR 5.

Tisztelt Látogató, Kedves Makettező!

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Márton napi makettkiállítás. Az idén is szeretettel várjuk a makettezés híveit, minden kedves érdeklődőt és természetesen barátainkat, ismerőseinket. Az előző rendezvények tapasztalatai alapján a közönség szavazatai alapján kerül sor a kiállított munkák értékelésére, díjazására. Amit szeretnénk megtartani, az a remek hangulat, ami eddig is jellemzője volt a kiálltásnak! A makettkiállítást börze egészíti ki, melyen gazdag választékban lehet maketteket és a makett építéshez szükséges szerszámokat, kiegészítőket vásárolni. Látogatóink között az idén is értékes utazási nyereményeket – utalványokat sorsolunk ki. A legszebb makettek készítői oklevelet, maketteket és repülőnapra szóló utazásokat nyernek. A rendezvényhez ideális helyszínt biztosít a BÉKÁSMEGYERI KÖZÖSSÉGI HÁZ színháztermével, klubszobáival, előcsarnokaival.

Díszvendégeink és előadóink:

 
2013. 11. 08. szombat: 14:00 A katonai szállítóhelikopterek katasztrófavédelmi alkalmazásairól tart előadást az MH 86. Szolnok Helikopterbázis Szállítóhelikopter Zászlóaljának Rajparancsnoka, Kovács Krisztián őrnagy és társa, Kaliba Ferenc zászlós.
  16:00 SZABÓ „TOPI” ZOLTÁN a Magyar Légierő nyugalmazott őrnagya, 2003-ban a világ legjelentősebb katonai repülő bemutatóján MIG 29-es gépével maga mögé utasította a nyugati világ legmodernebb vadászgépeivel repülő sztárpilótákat.
2013. 11. 09. vasárnap: 11:00 „Az utolsó kék orrú”
Kötetlen beszélgetésben kérdezhetjük Laposa Attilát, Kovács Lajost és Sallai Istvánt, a MALÉV egykori főmunkatársait.
Programok mindkét napon: - Gyermek makettezés: tapasztalt makettezők segítségével, az érdeklődő gyerekek megismerkedhetnek a makettezés alapfogásaival.
- RC Tankok bemutatója
- 2014-es Nemzetközi repülőnapok – Tahin Miklós filmjei
- Bodó Imre – repülős témájú fotókiállítása
- Bálint Balázs – repülőgépekről szóló grafikai kiállítása
 
A rendezvény támogatói:
 
Szolnoki Makettezők Baráti Köre, Békéscsabai „KIT” Makett Klub, Mosonmagyaróvári Makett Klub és Egyesület, Miskolci Makettezők Baráti Köre, Repülés Baráti Kör Budapest
 
Programok:
 
Repülés témájú filmvetítés: A repülés történetét bemutató filmek
Dalok a II. Vh. idejéből: „Hangosabban Bajtársak” - Az idézet 1941-ben Afrikában hangzott el az egymással farkasszemet néző német és brit katonák között, mikor valamelyik lövészárokból felcsendült a LILI MARLEEN felejthetetlen, közismert dallama.
Gyermek makettezés: Tapasztalt makettezők segítségével, az érdeklődő gyerekek megismerkedhetnek a makettezés alapfogásaival.

Látogatói információk:

A kiállítás nyitva:
2014. 11. 08-án 10-18
2014. 11. 09-én 10-16

Belépő díj/nap: 600 Ft/felnőtt, 400 Ft/gyerek, 1600 Ft/család (2 felnőtt+2 gyerek)

A látogatók a belépőjegy mellé egy szavazólapot és egy nyeremény lapot kapnak.

A nyeremény lapot, ha kitöltve bedobják az NYEREMÉNY dobozba, sorsoláson vehetnek részt. A felnőttek között 3 utazás, a gyerekek (14 életévig) között 3 makett kerül kisorsolásra.
sorsolás: vasárnap 15 órakor

A szavazólapot kérjük értelem szerűen kitölteni és voksukat, az Önöknek legjobban tetsző 3 legszebb makettre, a MAKETT dobozba bedobni szíveskedjenek.

Kiállítói információ:
Munkáikat kiállító makettezők részére nevezési díj nincs!
A makettek kiállítására a Közösségi Ház színháztermében kerül sor, 20 db 80 x 160 cm-es asztalon. A makettek elhelyezésének ideje: 2014.11.08. du. 17-től, a kiállítás bontása 2013.11.09.-én 16:30 – tól!

A kiállítható makettekkel kapcsolatban megkötés sem témájában, sem korosztály szerint nincs. Minden téma – repülőgép, harcjármű, hajó, figura, sci-fi, autó, stb. – mely belefér a makettezés fogalomkörébe kiállítható! (Kivéve, a jó ízlést vagy kegyeletet sértő maketteket, tárgyakat.)

KIEMELT TÉMÁK

„RETRO SZALON” ide várunk minden olyan művet, makettet, mely min. 20 éve vagy régebben készült.
„Airliners Past & Present” – Pongrácz Zoltán munkái
„Repülőgépek a Hidegháború idején” – Hidegháborús Gyűjtemény
„Napoleon hadserege” – Kovács Péter gyűjteménye (7,5 cm-es ólomkatonák csatajelenete)
Akik árusítani szeretnének a rendezvényen:
Az árusító asztalok az előcsarnokban kerülnek elhelyezésre.
Az árusító asztalok bérleti díja:
60 x 140 = 3 000 Ft/ 2 nap
75 x 180 = 4 500 Ft/ 2 nap

A rendezvény ideje alatt, kiállítóink és árusaink részére külön klubszoba áll rendelkezésre, ásványvízzel, kávéval, csomagelhelyezési lehetőséggel.

Várjuk szeretettel kiállítók és árusok jelentkezését!


 

© 2014 GOforGO Travel. Minden jog fenntartva.
info@goforgo.hu