DONOVALY – TÉLI MÓKÁZÁS A HAVON

collage Sachticka sielés

UTAZÁS IDŐPONTJA   2019.01.19.
UTAZÁS IDŐTARTAMA   1 nap
INDULÁS   6:00 Budapest,Népliget, a Planetárium elől
ELLÁTÁS   önellátás

Ugyan télen a hideg sokak kedvét elveszi attól, hogy kimenjenek a szabadba, másoknak mégis a hegyekben lévő friss levegő, a csillogó hó, a síelés és a szánkózás a minden! A mai gyerekek már egyre kevesebb havat láthatnak,aminek okai nem térnénk ki, mert azt meghagyjuk inkább a tudós okosoknak, mi inkább arra találunk ötleteket, hogy oldjuk meg, hogy ne maradjanak ki a gyerekek a hó örömeiből. Miért?

Tapasztalhassák meg és élvezhessék kicsit, milyen meleg csizmát húzva a ropogós hóban sétálni, milyen húsgombóc helyett hógolyót gyúrni és kidobós nem pöttyös labdával, hanem hógolyóval játszani! Arról nem is beszélve,hogy gyurma és számítógépes applikációk helyett igazi, hóból készült hóembert is lehet itt készíteni, mert Donovalyn annyi a hó! S hogy ez egy fáradtságos munka? Hát igen, ámde roppant élvezetes is és ebbe akár mi szülők is beszállhatunk!

PROGRAM

Indulás reggel 6 órakor Budapestről, kisebb pihenőkkel, így forgalom függvényében 11 óra környékén Donovaly síterepen vagyunk a sícentrumban. A felszerelés előkészítése után teljes 7 órán keresztül élvezhetjük az összesen 11 km hosszú és 16 sífelvonóval ellátott pályarendszert.

FELNŐTTEKNEK
A bérlet az első használattól számított 7 órán belüli időtartamra érvényes így akár az esti órákban is belekóstolhatunk a síelésbe. A reflektorok fényében csillogó hó és a sötét égbolt és a siklás élvezetét átélve!

GYEREKEKNEK

A programra gyerekeket is várunk, mert nekik is fantasztikus programot tartogat ez a hely! A gyerekek a síoviban már 3 éves kortól tanulnak síelni, és főleg nekik nyújt jelentős segítséget a varázsszőnyeg és a carousel. Minden nap 12.00-kor mindenkit szeretettel várunk az egyedi „Show on Snow” előadásra! A maszkotjaink Dodo, Lulu, Brumik és Parksnow egér szórakoztatják a gyerekeket, majd egy felejthetetlen motoros szán vonatozással zárjuk a programot. Mindenki aki részt vesz a Brumik (Dörmi) síovi tanfolyamon ajándékot kap!

donovaly

EBÉD
Mindenki önellátásban fogyaszthatja el, kedve szerinti időpontban. Lehetséges otthonról is hozni az ebédet, ám nagyon kellemes meleg ételt lehet fogyasztani valamelyik hangulatos Kalibában is.

HAZAINDULÁS
Miután mindenki kellemesen elfáradt, 20:00-kor elindulunk vissza Budapestre. A várható érkezés forgalomtól függően a késő esti órákban.

Részvételi díj: 24.900.-

RÉSZVÉTELI DÍJ TARTALMAZZA buszos utazás költségét és az egész napos síbérletet
RÉSZVÉTELI DÍJ NEM TARTALMAZZA egész napos síbérletet, amelynek

50749