Évkezdő lelki feltöltődés és történelmi séta Székely János püspök atyával

Közép-Európa zarándokútja

Időpont :    2018.01.13 – 14.

Székely János püspök

Az együtt töltött két nap során nemcsak a Jóistenhez és a belső világunkhoz kerülhetünk közelebb, hanem Szombathely és környéke történelméhez és kiemelkedő nagyjaihoz is.

szombathely

Program: Püspök atya vezetésével, zarándoklatunk első napján, Szombathely nevezetességeivel ismerkedünk. A Székesegyház és a Püspökség megtekintése után a Szent Márton Látogatóközpontot keressük föl.

Szombathely ST

Ezt követően Körmendre zarándokolunk, ahol a boldoggá avatott Dr. Batthyány-Strattmann Lászlóra, a szegények orvosára emlékezünk. Az esti szentmisét követően visszaindulunk Szombathelyre, ahol szálláshelyünkön meleg vacsorával csillapítjuk éhségünket. De a lelkünk sem marad táplálék nélkül, bőségesen feltölthetjük majd az esti elmélkedés során, János atya elgondolkodtató szavait hallgatva.

Batthyány-Strattmann László

Vasárnap, reggeli után Szent Márton szülőhelyére indulunk, ugyanis a Szent Márton templom kápolnarészét a szent szülőháza fölé építették. Itt őrzik ereklyéjét is. Szentmisén veszünk részt ezen a különleges helyen, majd ismét püspök atya gondolataival gazdagodunk ebédig.

Celldömölk2A bőséges kegyelmeket szaporítva, hazafelé megállunk Celldömölkön, a Csodatévő Boldogságos Szűz Mária tiszteletére szentelt templomban. Közös imával adunk hálát a kapott áldásokért, a csodatévő kegyszobor oltalma alatt.

Részvételi díj: 16.900 Ft/fő (+Belépő: 500 Ft/fő)

Részvételi díj tartalma:

  • autóbuszos utazás,
  • lelkivezető,
  • szállás,
  • reggeli,
  • meleg vacsora és ebéd

Jelentkezés: Deák Andreánál email-en: deak.andrea@mariaut.hu; vagy telefonon: +36 30 494 1947