SZILVESZTERI FŰRDŐZÉS

BB 2INDULÁS

2018.12.31. – hétfő délben gyülekező Budapesten

helyszín: népligeti Planetárium bejárata

időpont: 11.40 – tervezett indulás: 12:00

Budapestről indulva, az M2-es vonalán haladunk Balassagyarmat irányába egészen Besztercebányáig. Útközben természetesen első állomásunkra egy rövid pihenő beiktatásával érkezünk meg.

PROGRAM

Első állomásunk pedig nem más, mint Besztercebánya. Talán az első dolog, amit erről a kisvárosról megemlítenek a magyarok az nem más, minthogy 1920-ig Besztercebánya is Magyarország része volt. A város a Beszterce patakról kapta a nevét, belvárosi része csodásan fel van újítva épp ezért, kellemes és hangulatos séta tehető nem csak a várnegyedben sőt a város tágas főterén is. Korábban bányavárosként funkcionált, ma Közép-Szlovákia központja. A városban tett sétát követően célba vesszük úti célunkat, a TATRALANDIÁT.

TATRALANDIA – AQUAPARK

TATRALANDIA – aquaparkja

Itt rengeteg sok élmény és csupa vidámság vár mindenkit!

Ez a mottója is az élményfürdőnek, megerősíthetjük, ez nem is csoda, hogy mottóként erre esett a választásuk, hiszen ezért mindent meg is tesznek. Ennek egyik nagyon jó példája az Óévet búcsúztató vizes mulatság is!

A mulatság, a fürdőzés természetesen az Aquapark zárt medenceterére korlátozódik. Van itt lehetőség fürdőzésre, vagy épp szaunázásra is, illetve a medencetérből nyíló étteremben étkezni is lehet, ha valaki megéhezik a nagy lubickolásban vagy pótolná a folyadékot a szaunázás után, ami ugye mindig kötelező. Vacsi után pedig irány akár újra a medence! Sőt, a bátrabbak vagy akik igazán szép látványra vágynak, a medencetérből nyíló külső medencéhez is kimehetnek. Mi vár itt rájuk? Egyrészt hideg, valószínűleg mínuszok, ám a víz meleg, szóval ha a vízben maradunk, akkor semmi okunk aggodalomra. Sőt, ennek a párosításnak van csak igazán kitűnő hangulata! Igazi élmény, ha ilyenkor esik a hó, ám ha ehhez nem lesz szerencsénk, a havas Tátra látványa sem lesz utolsó!

silvester_670x200

Itt az Aquapark területén kényelmesen, fürdőruhában, a melegben búcsúztathatja el mindenki az Óévet és köszöntheti a bizakodva várt Új Esztendőt! Erre az estére zenés programot kínál a fürdőzőknek az Aquapark, kicsiknek és nagyoknak is egyaránt izgalmas, élménydús estét biztosítva. Az étel és italfogyasztás ilyenkor megengedett, természetesen betartva a mértékletességet. Az éjszaka alatt szabadon lehet használni a medencéket épp úgy, mint például a szaunát.

A Szilveszeri szórakozás hajnali 3 óráig tart, ezt követően mi buszra szállunk és elindulunk vissza Budapest irányába. A kora délelőtti órákban érkezünk vissza Budapestre így tele élményekkel, sok-sok fotóval és egy vidám újévi első nap élményeivel együtt pihenhetünk le, hogy másnap újult erővel vágjunk bele a munkába!

silvester_1140x340

ÚTIOKMÁNYOK

Az utazáshoz szükség van érvényes útlevélre, vagy kártya formájú személyi igazolványra.

Kérjük, hogy az útlevél és/vagy a kártya formájú személyi igazolvány érvényességét mindenképpen még most ellenőrizni, mert lejárt okmánnyal sajnos nem tudjuk megkezdeni az utazást, illetve javasolt az útiokmányokat könnyen elérhető helyre tenni és indulás előtt a meglétét ellenőrizni.

RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj a buszos utazás költségét és az Aquapark belépőjét tartalmazza. A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal. A részvételi díj NEM tartalmazza, az utasbiztosítás, mely online megköthető illetve a vacsorát és a napközbeni étkezést.

Részvételi díj

felnőtt: 24.990 Ft / fő

gyerek ( 12 év alatt ) : 14.900 Ft / fő

Silvester-v-Tatralandii