A boszniai piramisok titkai – 4 napos

Időpontok : 2021.10.02-05.

A többi októberi időpontunk előkészítés alatt


Útvonal : Budapest – Udvar – Eszék – Zavidovici – Visoko – Mostar – Budapest kb. 1600 km

Utazás : az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás: félpanzió (3xreggeli+ 3xvacsora)

Idegenvezetés: neves piramiskutatók és helyi szakértő régészek

piramis és zászló

PROGRAM:

1. nap: Indulás:

6:00-kor Budapest, Népliget Planetárium elől

6:30-kor Budaörs, AGIP benzin kút (McDonald’s)

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Bosznia-Hercegovina Zavidovic városa közelében több kőgolyót is találtak, melyeket egy patak medrében találtak és különleges, gyógyító kisugárzásuk van. Ezek megnézése után már a piramisok völgyében ismerkedhetünk a helyszínnel. Este a szállások elfoglalása, vacsora.

2. nap: A napot a piramisok között töltjük. Visokonál a helyi vezetők segítségével, akik a kutatásban részt vesznek megtekintjük a külső feltárásokat és a piramisok által rejtett építészeti, szakrális és (rovás)írásos emlékeket. Este rövid informatív városnéző séta Sarajevoban, (Ferenc Ferdinánd ellen elkövetett merénylet helyszíne), majd hangulatos sörözés az egykori osztrák-magyar sörgyár éttermében.

3.nap: Reggeli után ezen a napon kirándulunk: Első látnivalónk Mostar. Hercegovina legnagyobb települése, a boszniai horvátok kulturális, politikai központja. Megtekintjük a helyreállított „Öreg hidat”, mely az UNESCO kulturális örökségéhez tartozik. Rövid szabadidő után tovább utazunk.

A csoport igénye szerint vagy a BUNA forrás-   Stolac vára Daorson (megalit városrom) útvonalat választjuk

vagy BUNA forrás   – Kravice vízesés- Pocitelj útvonalon indulunk vissza a szállásunkra.

Boszniai megalitok! Az emberiség történelmének legnagyobb régészeti felfedezése és talánya. Általunk ismeretlen időkben, ismeretlenek által,ismeretlen céllal óriási, több tíz tonnás kövekből  épített piramisok, rejtélyes negyven méter mélyen kacskaringózó alagutak-melyek hatalmas hun-székely rovásos mesterséges kerámia tömböket rejtenek, két méter feletti átmérőjű kőgolyók, magas csillagászati ismereteket hordozó obeliszk. A ma emberének megoldhatatlan gondot okozna a felhasznált anyagok egy részének legyártása,szállítása . Az itt kutakodó egyetemi és fizikai intézetek tudósai meglepődve fedezik fel az építmények által keltett különféle -részint ismert ,részint eddig  ismeretlen (egészségre veszélytelen, sőt bizonyítottan azt javító) sugárzások jelenlétét , próbálják megfejteni számunkra újszerű keletkezési  módjukat. Nem csoda hogy a hivatalos tudomány -már csak egy része – makacs, sokszor gyerekes- módon képtelen felfogni és elismerni az ott tapasztaltakat.

20180728_113708

Mivel a Megalitokat buszunk nem tudja megközelíteni, így helyi taxikat kell igénybe vennünk. 

Este visszatérünk szállásunkra.

mostar

4.nap: Indulás hazafelé, útközben egy, újonnan (2017-ben) felfedezett obeliszket nézünk meg. A szakemberek szerint komoly csillagászati üzenetet tartalmaz, mely kapcsolatban van a piramisokkal. Érkezés Budapestre az esti órákban. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

BosnianPyramidValley

Amit megnézünk:

Zavidovic – kőgolyók

Nap piramis

  • feltárt alagút rendszer

  • a piramis csúcsára felmászunk

  • déli oldal külszíni feltárások

Hold piramis

  • külső feltárások

Tumulus

  • különleges temetkezési hely

obeliszk

Részvételi díj: 38 500 Ft + 265 €

( A valuta árf. ingadozása miatt befizetés a napi árf. figyelembe vételével!)

jelentkezési határidő: indulás előtt 40 nappal, ezután a részvételi díj várhatóan emelkedik

A részvételi díj tartalmazza: a 3 éjszaka szállást, 3 reggeli + 3 vacsora, az összes belépőt, helyi idegenvezetők és az ásatáson kutató munkatársak díjazását, és az autóbuszos utazás minden költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza: a BBP biztosítást, mely irodánkban megköthető, az ebédet és a sarajevói sörözést

Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a Bosznia Herzegovinába való beutazás érvényes szabályait itt találják:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?bosznia-hercegovina

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy hazafelé a Magyarországról való indulástól számítva több, mint 72 óra telik el. Azaz aki teszttelutazik, annak tesztelni kell Boszniában ismét!

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

blagaj 1