A boszniai piramisok titkai – 4 napos

Időpontok : 2023.04.06-09.

A többi időpontunk előkészítés alatt


Útvonal : Budapest – Udvar – Eszék – Zavidovici – Visoko – Mostar – Budapest kb. 1600 km

Utazás : az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás: félpanzió (3xreggeli+ 3xvacsora)

Idegenvezetés: neves piramiskutatók és helyi szakértő régészek

piramis és zászló

PROGRAM:

1. nap: Indulás:

6:00-kor Budapest, Népliget Planetárium elől

6:30-kor Budaörs, AGIP benzin kút (McDonald’s)

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Bosznia-Hercegovina Zavidovic városa közelében több kőgolyót is találtak, melyeket egy patak medrében találtak és különleges, gyógyító kisugárzásuk van. Ezek megnézése után már a piramisok völgyében ismerkedhetünk a helyszínnel. Este a szállások elfoglalása, vacsora.

2. nap: A napot a piramisok között töltjük. Visokonál a helyi vezető segítségével, aki a kutatásban is részt vesz megtekintjük a külső feltárásokat és a piramisok által rejtett építészeti, szakrális és (rovás)írásos emlékeket. Bemegyünk a piramis belsejébe, a már feltárt járatokba, majd megmásszuk a Nap Piramist és felmegyünk a Hold Piramisra. Késő délután ellátogatunk a Tumulushoz, ami egykor különleges temetkezési hely volt.

3.nap: Reggeli után ezen a napon kirándulunk: Első látnivalónk Mostar. Hercegovina legnagyobb települése, a boszniai horvátok kulturális, politikai központja. Megtekintjük a helyreállított „Öreg hidat”, mely az UNESCO kulturális örökségéhez tartozik. Rövid szabadidő után tovább utazunk.

A csoport igénye szerint vagy a BUNA forrás-   Stolac vára Daorson (megalit városrom) útvonalat választjuk

vagy BUNA forrás   – Kravice vízesés- Pocitelj útvonalon indulunk vissza a szállásunkra.

Boszniai megalitok! Az emberiség történelmének legnagyobb régészeti felfedezése és talánya. Általunk ismeretlen időkben, ismeretlenek által,ismeretlen céllal óriási, több tíz tonnás kövekből  épített piramisok, rejtélyes negyven méter mélyen kacskaringózó alagutak-melyek hatalmas hun-székely rovásos mesterséges kerámia tömböket rejtenek, két méter feletti átmérőjű kőgolyók, magas csillagászati ismereteket hordozó obeliszk. A ma emberének megoldhatatlan gondot okozna a felhasznált anyagok egy részének legyártása,szállítása . Az itt kutakodó egyetemi és fizikai intézetek tudósai meglepődve fedezik fel az építmények által keltett különféle -részint ismert ,részint eddig  ismeretlen (egészségre veszélytelen, sőt bizonyítottan azt javító) sugárzások jelenlétét , próbálják megfejteni számunkra újszerű keletkezési  módjukat. Nem csoda hogy a hivatalos tudomány -már csak egy része – makacs, sokszor gyerekes- módon képtelen felfogni és elismerni az ott tapasztaltakat.

20180728_113708

Mivel a Megalitokat buszunk nem tudja megközelíteni, így helyi taxikat kell igénybe vennünk. 

Este visszatérünk szállásunkra.

4.nap: Indulás hazafelé, útközben egy, újonnan (2017-ben) felfedezett obeliszket nézünk meg. A szakemberek szerint komoly csillagászati üzenetet tartalmaz, mely kapcsolatban van a piramisokkal. Hosszabb pihenőt tartunk Deákóváron (Dakovo, Diakovár) és megtekintjük híres, XIX.sz-i hatalmas székesegyházát. Érkezés Budapestre az esti órákban. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Amit megnézünk:

Zavidovic – kőgolyók

Nap piramis

feltárt alagút rendszer

a piramis csúcsára felmászunk

déli oldal külszíni feltárások

Hold piramis

külső feltárások

Tumulus – különleges temetkezési hely

obeliszk

Részvételi díj: 52 000 Ft + 350 €

( A valuta árf. ingadozása miatt befizetés a napi árf. figyelembe vételével!)

jelentkezési határidő: indulás előtt 2 héttel, ezután a részvételi díj várhatóan emelkedik

Figyelem!

Egyedül jelentkező utasainkat azonos nemű, szintén egyedül jelentkező utasunkkal társítjuk! Amennyiben ragaszkodik az egyágyas szobához, jelentkezéskor, írásban jelezze számunkra!

A részvételi díj tartalmazza: a 3 éjszaka szállást, 3 reggeli + 3 vacsora, az összes belépőt, helyi idegenvezetők és az ásatáson kutató munkatársak díjazását, és az autóbuszos utazás minden költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza: a BBP biztosítást, mely irodánkban megköthető és a sarajevói sörözést

Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a Bosznia Herzegovinába való beutazás érvényes szabályait itt találják:

https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?bosznia-hercegovina

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

blagaj 1