Advent Zakopanéban és Krakkóban

zakopane-2

Időpont : 2017.12.09-11.                                Poz.szám: 17/AZK/05
Útvonal :Budapest – Zakopane – Krakkó – Budapest (kb. 1000 km)
Utazás : a csoportlétszámnak megfelelő autóbusszal
Időtartam: 3 nap/ 2 éjszaka                                       Idegenvezetés: csoportkísérő
ellátás: reggeli és vacsora
szállás: Bukowinán, magán panzió 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáiban

zakopane-4

PROGRAM:

Felszállási lehetőség:

6:00 Bp., Népliget Planetárium főbejárata elől

1.nap Kora reggeli indulás, majd folyamatos utazás rövid pihenővel. Megállunk Nagyőrben a Mednyánszky kastély megtekintésére. Zakopanéba érkezünk séta a főutcán az adventi esti forgatagban. Bukowinán a szállás elfoglalása 2-3- ágyas fürdőszobás szobákban( törölköző van). Vacsora.

2.nap A büfé reggeli után indulás KRAKKÓBA a helyi idegenvezető bemutatja a magyar vonatkozású emlékeinket. WAWEL királyi vár altemplom Székesegyházban királysírok. Főtér Posztóház, Mária templom. Collegium Maius, legrégibb egyetem/…..SZABADIDŐ. Indulunk vissza a Tátrába. Vacsora a szálláson.

krakow-market-square

3.nap Reggel még bevásárolunk a Panzió földszintjén lévő vegyesboltban majd Zakopane főutcáján lesétálunk a sajtpiacra szabadidő /jó időben a GUBALÓWKA fennsíkjáról gyönyörködünk a Tátra panorámájában/ Hazafelé Sucha CHORA skanzen falun át jutunk vissza a Felvidékre. Fotó-szünetre, kávéra megállunk Árvaváralján. /Ha az időnkbe belefér rövid pihenő BESZTERCEBÁNYA belvárosában. Hazaérkezés Budapestre a késő esti órákban. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken!

Részvételi díj: 35 000 Ft/fő

zakopane-6

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit, a 2 éjszakai szállást büfé reggelivel és vacsorával, az idegenvezetést,és a helyi idegenvezető díját Krakkóban.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket és felvonójegyeket (kb. 50 Pln), melyek a helyszínen fizetendők

03.05.2010  ZAKOPANE , KRUPOWKI , TLUMY GOSCI SPEDZAJACY MAJOWY DLUGI WEEKEND POD TATRAMI , ZAKUPY PAMIATEK FOT.  MAREK PODMOKLY / AGENCJA GAZETA