Balaton – Siófok: pihenés, fürdőzés

Időpont   :  2020. 07. 30.              Poz.szám:20/BSK/05

Útvonal   :     Budapest –  Siófok – Budapest (240 km)   

Utazás     : az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás: önellátás Időtartam:    1 nap  Idegenvezetés:    csoportkísérő

PROGRAM:

Indulás:   

7:00 – kor  Fót

7:40 – kor Budapest, Ecseri úti OMV benzinkút befelé vezető oldal (Üllői út 110)

További felszállási lehetőségek (feltételes. minimum 8 utas):

Pestszentlőrinc, LIDL parkoló (Üllői út 379 – 381)

Békásmegyer

Induljunk és élvezzük a nyár pillanatait a Magyar tenger partján! A hosszú bezártság után jól fog esni egy kis lubickolás a Balatonban, napfürdőzés! Mindez a tó déli partjának fővárosában, Siófokon. Hétköznap megyünk, hogy minél kevesebb tömeggel találkozzunk.

Aki pihenni szeretne, napozhat, fürödhet egész nap a Balatonnál. A déli part egyik közkedvelt strandján, a szépen kiépített, pázsitos siófoki Aranyparti szabad strandon tölthetik a napot. Szabadi-Fürdőteleptől majdnem Siófok közepéig húzódik az Aranyparti szabad strand. A hossza 3,5-4 kilométer. A szélessége 20-30 méter a villák, szállodák és a Balaton között. A strandként használt partot kisebb közökön, utcákon keresztül lehet megközelíteni a Beszédes József sétányról, illetve a Szent László utcából. Az ilyen “bejáratoknál” ingyenes illemhely, több büfé, vízibicikli kölcsönző és más szolgáltatás is működik. A strand közel van Siófok belvárosához és a Petőfi sétányhoz, ahol éttermek, bárok, szórakozási lehetőségek várják a vendégeket.

Buszunk délelőtt érkezik a Siófokra, és teszi ki utasainkat közel a strandhoz, majd késő délután indulunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órákban, leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj:    5 900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők

Kedvezmények: A GOforGO Travel törzsutasainak, diákoknak 18 éves korig, 65 év feletti nyugdíjasoknak 600 Ft. Kedvezményeket összevonni nem lehet!

 ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST,JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!