Bastei sziklái és Szászország fővárosa DREZDA + Prágai városnézés

Bastei 1

Időpont2018.05.25 – 27.                                Pozíciószám:18/NBD/04

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Útvonal: Budapest – Drezda – Bastei útvonalon  és  vissza (1500 km)

Ellátás: reggeli

Szállás: 2 éjszaka gasthofban, 2-3 ágyas szobákban

drezda

PROGRAM:

 

1.nap: Indulás: 06:00 Budapest, Népliget, Planetárium főbejárata előtt

Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Prágába, ahol 2 óra szabaidőnk lesz, majd tovább utazunk szállásunkra a német határ közelébe.

2. nap: Reggel Drezdába utazunk. Szászország fővárosa,különleges látnivalókat nyújt számunkra. Érkezés után rövid, gyalogos városnézést tartunk, majd szabadidőben megtekinthetőek a Drezda Képtár (a Zwinger, mely a német késői barokk építészet legjelentősebb alkotása), a fegyvertár, a porcelángyűjtemény és a matematikai-fizikai szalon,  az operaház, a Frauenkirche, a kastély és a dóm, stb.

Zwinger

Délben hajóra szállunk és mintegy 2 órás hajóúttal elérjük a drezdai „kastély negyed” legszebb vidéki kastélyát, Pillnitzet.  A kastély megtekintése után ismét hajóval térünk vissza Drezdába, ahol buszra szállunk és szállásunkra utazunk.

 schloss-pillnitz-12

3. nap: Reggeli után utazásunk címében szereplő, természeti látványosságához megyünk, Bastei szikláihoz. A hatalmas, különleges formájú sziklák közé épített gyalogösvényen, hidakon jutunk ki az Elba fölé emelkedő kilátóhoz. A fenséges látvány mindenkit lenyűgöz. Buszra szállva indulunk hazafelé, Budapestre. Várhatóan a késő esti órákban érkezünk haza. Leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken.

Bastei 2

Részvételi díj: 35 900 Ft/fő

Egyágyas felár: 9 000 Ft

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget és az autóbuszos utazást.

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépő- és hajójegyeket, melyek a helyszínen fizetendők és a BBP- biztosítást, mely irodáinkban megköthető

Kedvezmények: A GOforGO Travel törzsutasainak, diákoknak 18 éves korig, 65 év feletti nyugdíjasoknak.  5 % . Kedvezményeket összevonni nem lehet!

 ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST KÍVÁNUNK!

Bastei 3