Bosznia Juhász Andreával

Bosznia Piramisok kirándulás 2023 május 10-14

Szerda május 10-én reggel 7 órakor indulunk Budapestről. Az indulási pont az Ecseri út – Üllői út sarkán lévő OMV benzinkút befelé vezető oldalánál (pontos cím: Budapest, Üllői út 110) lesz. Még van egy megálló Budaörsön, A MOL benzinkútnál, a McDonald’s mellett, a Balatonfelé vezető oldalon. Lehetőség szerint ezen a két helyen kellene felszállni. Az M6-os autópályán megyünk, így még a többi jelentkezővel megbeszéljük hogy kit hol tudunk felvenni, a pálya mellett.

Határátkelők és forgalomtól függően délután, kb 4 óra körül érünk oda Zavidovicai kőgolyókhoz. Itt lehet meditálni is. Arra gondoltam, hogy itt megcsinálhatnánk az Angyali szertartást, amit Juhász Andrea vezet. Ezen a helyen nagyon erős a rezgés, amit akár gyógyításra vagy információ tárolásra is használható. Ezt ahhoz lehet hasonlítani, mint a számítógép külső winchestere. Energetikailag a Boszniai piramisokhoz tartozik. Kb fél 5-kor el kell indulnunk innen, ha a szállodába még szeretnénk vacsorázni. 8 órára a szállodába kell érni minimum.

A Hotel neve: Hotel Sunce, ami Sarajevó külvárosában, Vogosca-kis városban található.

Megvacsorázunk és alvás. A vacsora egységes menü, kivéve azoknak, akiknek egyedi igényeik vannak. Bármit megfőznek a konyhán pluszba, de azt külön ki kell fizetni.  Mindenkit arra kérünk, hogy szóljanak, akik vega, vegán vagy glutén mentes étkezést kérnének ebben a négy napban.

A szobák, mind két ágyasok. Ezért akkor a legolcsóbb a szállás, ha kettesével foglalják el a szobákat. Akik egyedül szeretnének egy szobába aludni azoknak 5 euróval többe kerül egy éjszaka. A négy éjszaka összesen 20 euróval fog többe kerülni.

Sanelnek hívják azt az embert aki a Boszniai piramisoknál vezet minket. Ő az itteni idegenvezető. Részt vett a háborúban, bosnyák és nemzeti hős.  Angolul és németül jól beszél. Szentgyörgyi Dezső fordít, meg talán a Polyák Linda.

Május 11-e csütörtöki program

7-8 ig reggeli

Reggel 9 órakor indulás. Nem szabad késni!!!

1, Első program a Rawne alagútban lesz. Ez lesz az első alkalom ekkor még nincsen meditáció. De a következő napokban még visszajövünk ide. Az első alkalomnak az ára az 10 euró ami benne van az össz költségbe, a következő alkalmakkor már csak 5 Euróba kerül. Itt maximum 1 órát lehet csak eltölteni. Mivel nagyon erős ez az energia. Ha több mint egy órát tölt itt valaki az rosszul lehet. Fontos betartani az 1 órát.

2, A Nap piramis csúcsa. Itt meditálhatunk. Itt is erősek az energiák. Itt az Arany Piramis meditációra gondoltam de lehetnek változások.

3, Nap piramis oldalsó feltárása. 

Ezen a napon taxival közelítjük meg ezeket a helyeket. A nap Piramis csúcsához nem tud teljesen felmenni a taxi, így az utolsó szakaszon erdei úton kell felsétálni. Ez lesz a négy napból a legerősebb fizikai megterhelés. Meditáció Hatvani Donáttal.( Omozás)

Ezután elsétálunk a Szeretet piramishoz, amit a Nap Piramistól könnyű megközelíteni. Sanel javaslata. Itt is lehet meditálni. (Összekötjük magunkat a földanyával, égapával, önmagunkkal, és a szívből megpróbálunk teremteni. Juhász Endre, Juhász Andrea)

4, Hold piramis csúcsa. Meditáció Sanellel. A Hold Piramis az magánterület, és a Piramis tulajdonosa itt ezen a területen gyümölcsfákat is tart, amiből pálinkát főz. Egy piramis alakú üvegbe tölti a pálinkát. Amit ott meglehet vásárolni. És ide csak azért mehetünk be mivel Sanel jóban van a tulajdonossal. Amúgy ide nem mehetnek be a túristák. A tulajdonos itt mindenkit szívélyesen vendégül szokott látni, török kávéval, frissen facsart narancslével és pálinkával. Ezekért nem kér semmit, de ha nem vásárolsz, néhány KM-t, adományként hagyj az asztalon!

5, Ha még belefér ebbe napba lesz hozzá elég energiánk és időnk, akkor elsétálhatunk a  Vratnicai Tumulus-hoz ami egy idő kapu. Meditációra gyógyításra nagyon alkalmas hely. A meditációt  Baji Krisztina tartja. Ha nem fér bele ebbe a napba akkor pénteken jövünk ide. Vagy az is lehet, hogy mind a két nap visszajövünk ide. Attól függ, hogy mire mennyi időnk lesz.

Erre a „bemutató napra” készüljetek szendviccsel, mert ebédre nem lesz idő.

Visokóban van étterem. Az ebédet itt meglehet oldani a többi napon. Le kell menni gyalog és ott megenni. De ez nem szerepel az árban, ezt pluszban kell fizetni.

Második nap szoktak bemenni Sarajevóba ahol van egy nem mindennapi étterem. 17 kilóméterre van a szállodától. Ez az sörfőzde és étterem a Monrachia idejéből maradt meg. A különböző hivatalos delegációkat mindig ide hozzák, azért, mert nagyon elegáns hely. Nagyon jó a konyhája, és van egy sörbája is, aminek az a különlegessége, hogy az erjesztőből közvetlenül palackozzák a sört. Ha valakit ez érdekel az jelezze mert ide eljutni nem olyan nagyon egyszerű. Akkor betesszük a programba, és akkor a busz az elviszi az érdeklődőket ide.

Május 12-13, péntek, szombati programok

-7-8 óráig reggeli

-9 órakor indulás

1, Rawne alagút. Meditáció Baji Krisztínával.

2, Forrás víz. Aki szeretne az vihet magával kulacsot vagy üveget, hogy megtöltse ezzel a gyógyítóerővel rendelkező vizet. Kb ez két órát vesz igénybe, mivel lassan csurdogál a víz. Fejenként kb 3-4 liter vizet vegyetek az idő és súlykorlátozások miatt.

3, Vratnica Tumulusz. Lehet, hogy már jártunk itt csütörtökön, de ha szeretnénk visszajöhetünk többször is, ahogy időnk engedi. Itt is van lehetőség meditációra. (Dezső mesélte nekem, hogy az egyik kiránduláson valaki átesett ezen az időkapun. És pontos leírást adott arról, hogy onnan hogyan látta a többieket, és arról is, hogy ott mit látott, ami Dezső szerint annyira pontos leírás volt, hogy szerinte nem lehetett humbuk. Az egyik rovásírás kódfejtője szerint az írás arról szól: Hogy az” időkapu bezárult- megkell várni amíg kinyílik- addig pedig mivel harcosok vagyunk hódítunk és építünk”. Meditáció Baji Krisztinával, vagy Hatvnani Donáttal, vagy Sanellal ha szeretné.

Ha még marad idő és kedv az újabb felfedezésekre. A környéken van még két lehetőség.

7, Rawne 2 alagút. Ez új rész itt még csoportok nem jártak. Mivel feltárás alatt van. Rawne kettőben szintén lehet meditáni és ide a belépő 10 euro

Május 14 Vasárnapi program

 -Reggeli

-9 órakor indulás

1, Útközben megnézzük az Obeliszket. Itt a buszunk csak az erdei út bejáratáig tud vinni, innen erdei séta lesz az Obeliszkig. Ez kb. 30 perc oda és ugyanennyi vissza. Az Obeliszk olyan, mint egy mobiltelefon hálózat. Ezen keresztül tartják a kapcsolatot egymással az építők. Meditáció.  Majd csinálunk egy nagy kört és elbúcsúzunk azoktól az angyaloktól, akik segítettek minket ebben az öt napban az elengedésben és a gyógyulásunkban.

Mindenhol az első belépő az benne van a megállapított árban, ami ezzel a programmal 454 Euro. De, amikor visszamegyünk olyan helyekre ahol már voltunk egyszer ott már csak a felét kell fizetni a belépőnek. De azt ott kell magunknak kifizetni. A piramisokhoz 5 euro az eredeti belépő jegy ára, ha többszőrre visszamegyünk, akkor már 2,5 eurót kell fizetni.

A 454 euró/ per fő. De ez a minimum amennyit kell fizetni a különböző költségek plusz extraként jönnek erre az árra. A pénzt az utazási iroda fogja beszedni. Csak a szálloda díját szedik be ami 300 euro szedik be a többit a buszon lehet fizetni.

A buszköltség az a 15-fős busz esetén 55000 forint. Ha nagybusz az 45 fős. Ha nagybusszal megyünk, amibe legalább 35 főnek kell utaznia 47500 forint/fő a költség. Mivel 35X47500 forint ennek a nagybusznak összesen a költsége. Ha kevesebben leszünk a buszon mondjuk 24-en, akkor a 24 embernek kell annyit fizetnie mint amennyit 35 ember fizetne összesen.  700 forint fölé megy a benzin ára akkor természetesen a busz költsége is emelkedik.

Mivel még nem tudjuk pontosan hányan leszünk, így a buszköltségből jelentkezéskor a 47500 Ft-ot kell befizetni. Ha nem leszünk 35-en, akkor a kiegészítést a buszon szedik össze.

Sőt nem lehet tudni, hogy addig mennyit emelkednek az árak. Szóval szerintem a buszköltségen felül 500 euróra mindenki számítson per fő, plusz költőpénz.

Ebből 300 Eu t kell (szálloda ) befizetni, többit a buszon.

Akit érdekel egy előadás erről az útról képekkel videókkal. Szentgyörgyi Dezső szívesen tart egy tájékoztató előadást a kedves érdeklődőknek. Kérjük szépen jelezzék azt felénk.

Aki Vegetáriánus Vegán, Glutén táplálkozáson van, az jelezze felénk.

A szövegben lehetnek elírások. Bárki felfedez valamit, kérem szépen szóljon róla. Köszönöm szépen előre is.

Mindenkit kérek, hogy előbb nálam jelentkezzetek, és aki komolyan gondolja azoknak a nevét elküldöm a GOFORGO utazási irodának és akkor megadom az illető hölgy nevét és telefonszámát is, akinek be kell fizetni a szálloda díjának felét.

Február 28.-áig lehet jelentkezni. Az előleget március első hetében szeretnénk ha mindenki befizetné!!

Meditációk azok változhatnak spontán aszerint, amit akkor és ott a legjobbnak érzünk!

Sok szeretettel Juhász Andrea Gabriella

A szívben mindannyian egyek vagyunk!!