CSERKESZŐLŐ – TÉLI FELTÖLTŐDÉS

2020.02.29. – (Szökőnap! Szökjünk meg egy kicsit otthonról… 😉)

Képtalálat a következőre: „cserkeszőlő”

Program:

Indulás szombat reggel a felszállási helyek szerint megadott időpontokban, utazás 1 pihenővel Cserkeszőlőre. Egész napos fürdőprogram, vissza indulás 17:00 órakor.

Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található, Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre. A településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, így a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke. Persze a legtöbben mégis a 2.300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el hozzánk.

Képtalálat a következőre: „cserkeszőlő”

A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A víz jótékony hatásainak köszönhetően nagyon eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak is. A 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdőben azonban nem csak a gyógyulni vágyok számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda-, strandfoci pálya, minigolf kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A Téli fürdőnek köszönhetően pedig a gyógyvíz kellemes hatását vendégeink már nem csak nyaranta élvezhetik!

Részvételi díj: 8 900 Ft/fő

Az ár tartalmazza: utazás autóbusszal, fürdőbelépő egész napra (szauna részleg és egyéb külön fizetendő szolgáltatás saját, opcionális költség)

Az utazás minimum 30 befizető fővel indul