Dalmácia

dalmacia2.jpg

Csodálatos partszakaszai és festõi szigetei miatt ezrek látogatják a dalmát tengerpartot. A kristálytiszta tengervíz,a pompás sziklás illetve homokos strandok mindegyike
felhötlen pihenést biztosít a nyaralni vágyóknek.

/user_images/155/thumb_medenaapt_kulso.jpg Medena Apartman – Részletek 27 167-tól
Település: Trogir – Ország: Horvátország
Elhelyezés: 3 fős nem felújított apartman : kb 40 négyzetméter terűletű, egyszerűen berendezett, földszinti apartmanok amelyek fürdőszobával és konyhával rendelkeznek. Kétágyas hálószoba + nappali kanapéval. Tv-vel, telefonnal felszereltek, terasz tartozik hozzá.3 fős felújított apartman : felszereltsége megegyezik, csak felújított, barátságosan berendezett.5 fős nem felújított apartman : kb 46 négyzetméter terűletű, emeleti apartmanok, amelyek egyszerűen berendezettek, 2 db kétágyas hálószoba + nappali kanapéval.Tv-vel, telefonnal felszereltek, terasz tartozik hozzájuk, fürdőszobával és konyhával rendelkeznek.5 fő felújított apartman : felszereltsége megegyezik, csak felújított, barátságosan berendezett.
/user_images/280/thumb_anteapt_kulso.jpg Ante Apartmen – Részletek 40 650-tól
Település: Makarska – Ország: Horvátország
Elhelyezés: 3  hálószobás, légkondicionált , 2 fürdőszobás- az egyikben van csak tusoló- nappali konyhasarokkal, terasz. TV.
/user_images/284/thumb_carlo_kulso.jpg Karlo Apartman – Részletek 42 950-tól
Település: Makarska – Ország: Horvátország
Elhelyezés: Stúdió 2 fős: nappali konyhasarokkal, és kétszemlyes ággyal, fürdőszoba. Stúdió 3 fős mint a 2 fős stúdió + egy extra ággyal. Apartman 2 fős: egy hálószoba  két ággyal, nappali konyhasarokkal, és egy egyszemélyes pótággyal, fürdőszoba. Apartman 4 fős:  2 hálószoba kettő-kettő ággyal, az egyikben egy pótágy lehetőséggel, fürdőszoba Valamennyi szállástípus SAT-TV, légkondicionáló-külön térítés ellenében-, és internettel felszerelt, kivéve a 2 fős apartmant, ahol nincs légkondicionáló. Erkély vagy terasz.
/user_images/285/thumb_ruza_kulso.jpg Ruza Apartman – Részletek 42 950-tól
Település: Makarsa – Ország: Horvátország
Elhelyezés: Stúdió 2 fős: nappali konyhasarokkal, és kétszemélyes ággyal, fürdőszoba, erkély. Stúdió 3 fős: mint a 2 fős + egy extra ágy. Apartman 3 fős egy hálószoba 3 ággyal, nappali konyhasarokkal, + két extra ágy lehetőséggel, fürdőszoba, erkély. Apartman 4 fős: két hálószoba 2-3 ággyal,nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, terasz. Valamennyi szállástípusnál, légkondicionáló, SAT-TV, internet áll a vendégek rendelkezésére.
/user_images/154/thumb_htlmedena_kulso.jpg Medena Hotel*** – Részletek 66 500-tól
Település: Trogir – Ország: Horvátország
Elhelyezés: felújított 3* szobákban új bútorokkal, műholdas TV-vel, telefonnal,klímával vagy 2*szobákban,ahol a szobákat újrafestették, de nem cserélték ki a bútorokat, telefon és fürdőszoba van. Mindkét szobatípusnál egy pótágy helyezhető el.