EGY SZÍNES ŐSZI HÉTVÉGE

Nyíregyháza – Tokaj – Szerencs

Időpont:  2020.10.23– 24.         Poz.szám: 20/BNY/04

Utazás      :  20 vagy 49 fős autóbusszal      Ellátás: reggeli

Időtartam:   2 nap/ 1 éjszaka

Útvonal    :   Budapest – Nyíregyháza – Tokaj .- Szerencs – Budapest

Szállás, elhelyezés : magánpanzióban

Idegenvezetés:    végig a program alatt

Program

1.nap: a következő felszállási lehetőségek közül választhatunk:

06:00 Lőrinc, 06:30 Ecseri út,
07:10 Békásmegyer, 07:30 Fót

Érkezés a kora déli órákban (kb. 11) Nyíregyházára, az Aquarius Élményfürdő-Sóstó gyógyfürdő Komplexumba. Ki-ki szabadon választhat, hogy a napot a fürdőben vagy az állatkertben, vagy is-is szeretné tölteni.

Délután 14:30-kor – igény szerint – csoportosan átsétálunk a Sóstó Skanzen területére (kb.500 m), megtekintjük a múzeumot, mely Szabolcs-Szatmár-Bereg-megye népi építészetét mutatja be. Majd buszra szállunk és elfoglaljuk szállásunkat. Szabadidő. Vacsora önellátó, lehetőségek közeli éttermekben.

2. nap: reggeli után kicsit közelebbről megismerkedünk Nyíregyházával. Ha még nem jártak Északkelet-Magyarország „fővárosában”, Nyíregyházán, nem is tudják, hogy Magyarország e tája mennyi kellemes meglepetést tartogat.

Tovább utazunk. Őszi kirándulásunk elmaradhatatlan pontja országunk egyik leghíresebb borvidéke. Tokajban sétálunk a hangulatos borpincék között, lehetőségünk van borkóstolásra, vásárlásra.

Napunk nemzeti finomságaink jegyében telik, így ellátogatunk Szerencsre is. Amennyiben a korlátozó szabályokat addigra feloldják (most nincs látogatás), akkor a csokoládé manufaktúra működését is megtekinthetjük és természetesen meg is kóstoljuk a legendás Szerencsi csokoládét.

Amennyiben nem tud a program megvalósulni, mintabolt látogatást tervezünk. Utolsó programként a Hegyalja kapujának számító Szerencs városának központjában áll a hangulatos parkkal övezett késő reneszánsz stílusú impozáns Rákóczi-várba látogatunk el. A várban működő Zempléni Múzeumban egy egyedülálló kiállítás várja a látogatókat, egy közel egymillió darabból álló képeslap-gyűjtemény.

Élményekkel feltöltődve indulunk haza, várható érkezés esti órákban.

RÉSZVÉTELI DÍJ: 19 800 Ft/fő

Az ár tartalmazza:az autóbuszosz utazás összes költségét, a szállást 1 éjszakára, reggelivel, idegenvezetést a programok alatt

Az ár nem tartalmazza: a belépőket, melyek a helyszínen fizetendők

info@goforgo.hu tel: +36 30 3071736