Prága, az aranyváros

Esterházy János halálának 60. évfordulójára a

Prágai Esterházy János Társaság rendezvényére látogatunk

esterhazy2
Időpont    :  2017.03.03-05.                              Poz.szám: 17/CPK / 01
Útvonal    : Budapest – Velke Popovo – Prága – Budapest  (kb. 1200 km)
Utazás      : a csoportlétszámnak megfelelő autóbusszal
Ellátás     : reggeli

Elhelyezés: 2 éjszaka szállás ****-os szállodában, 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban
Időtartam:   3 nap / 2 éj

den-i15655

Program:

1. nap: Indulás: 6:00-kor a Bp, Határ út, IBIS szálloda elől. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délután érkezés Velke Popovoba, a híres KOZEL sörgyár otthonába.  A látogató központban megismerkedünk a gyár és a sörgyártás történetével, majd megkóstolhatjuk a frissen csapolt Kozel sörök valamelyikét. (belépő:….) Késő délután érkezünk Prágába. Elfoglaljuk a szállásunkat és helyi közlekedési eszközzel bemegyünk a belvárosba.  Itt szabadidő keretében lehetőségünk nyílik megvacsorázni Prága valamelyik kis kocsmájában.

maxresdefault

2.nap: A várossal való ismerkedést az vár felső részével kezdjük: Strahovi kolostor, Loretto (kolostor és templom), Hradzsin (Szt.Vitus székesegyház, Károly palota, Arany utcácska), Kisoldal. Ezután átsétálva a Károly-hídon elérjük az  Óvárost: Óvárosi tér, Orloj, Lőportorony és a Vencel tér. Délután rövid szabadidő, majd este fakultatív program: vacsorával egybekötött hajókázás a Moldván 19 órától. (Kérjük kedves Utasainkat, hogy a hajós vacsorán való részvételi szándékukat foglaláskor jelezzék! A hajós vacsora ára: 6900 Ft)

The Old Town Square in Prague, Czech Republic

3.nap:     Reggeli után elhagyjuk szállodánkat, délelőtt részt veszünk a Prágai Esterházy János Társaság által szervezett megemlékezésen (az ünnepségen részt vesznek: a Magyar Nemzeti Tagozat, a morvaországi Lengyel Nemzeti Tagozat és a Csehországi Politikai Foglyok Konföderációjának képviselői). Koszorúzás Esterházy János sírjánál, majd részvétel a magyar misén (aki nem kíván ezen a programon részt venni, annak szabadidő Prágában). Kora délután indulunk haza, Magyarország felé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Leszállási lehetőség az autóbuszról a felszállással megegyező helyeken.

strahov-monastery-original-32909

Részvételi díj: 38 900 Ft/fő

Ajánlott költőpénz belépőkre: kb. 700 cseh korona (CZK)

A részvételi díj tartalmazza: a szállásköltséget (hotel 2,3 ágyas szobákban), a megadott ellátással (2 x  reggeli), az autóbuszos utazás költségeit, az idegenvezetést az autóbuszon
A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, a vacsorát és a BBP- biztosítást, mely irodáinkban megköthetők
Minimális utaslétszám: 12 fő

Árainkat 310 Ft = 1 € árfolyamig tudjuk garantálni!

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, KELLEMES KIKAPCSOLÓDÁST KÍVÁNUNK!

esterhazy_janos