PRÁGAI hétvége avagy a cseh főváros szépségei és ízei

collage Prága szöveg

2019.10. 25-27. >>>>> PRÁGA, a híres cseh főváros. Nem megnézni vétek! Nem visszatérni bűn! Viszont körbejárni és megnézni minden nevezetességét, megkóstolni a söröket és az ételeket legalább egyszer, az KÖTELEZŐ! Az ezer tornyos város a leghálásabb kirándulóhely, szinte senkit nem hagy benyomás nélkül és nincs olyan, aki ne fontolgatná, hogy egyszer újra jó lenne oda eljutni! Nosza, akkor itt a lehetőség! Tarts velünk!

PRÁGA számunkra egy hihetetlen témákból és nevezetességekből kifogyhatatlan város. Akárhányszor meghalljuk azt, hogy Prágába van-e utazásunk, mindig eszünkbe jut valami újabb látnivaló, mindig jön egy újabb ötlet, ez a város, többek között ettől is csodálatos. Mindenkit más érdekel, mindenkit más és más színfoltja, szeglete, íze és pillanata ejt rabul és majdnemhogy bátran mondhatjuk, örökre. Mintha valami ópium lenne a levegőbe szórva, mintha ez párologna ki a Moldva vízéből, ide szinte egytől egyik mindenki, de az emberek döntő többsége visszatér vagy vissza akar térni.

Nem tudjuk biztosan csak találgatjuk, mi tarthatja ennyire fogva az embereket.

TALÁN az ÉPÍTÉSZET?

TALÁN a TÖRTÉNELEM?

TALÁN a város PARKJAI?

TALÁN a mesebeli sok torony, az arany színek pompája?

TALÁN a MŰVÉSZET vagy a ZENE?

TALÁN a GASZTRONÓMIA?

Prága
Utazásunkon megpróbálunk mindenki kedvében járni! Épp ezért legalább 2 féle programmal is készülünk. Ám mielőtt a részletes programra térnénk, előtte pár szó az utazás azon részleteiről, amik az utazó csoport minden tagját érintik.

INDULÁS
2019.10.25-én pénteken reggel 6 órakor
találkozási pont: Népliget Planetárium
gyülekező: 5:30-5:45 között

UTAZÁS
Prága felé M1-es autópályán, csatlakozni az M1-es autópálya Győrig tartó vonalán előre egyeztetett helyen lehetséges.
A kora délutáni órákban érkezünk meg Prágába, az érkezés függvényében foglaljuk el szállásunkat. A nap hátralévő része már fakultatív.

” ÖNÁLLÓ FELFEDEZŐKNEK ”
akár már délután lehet egy sétát tenni a városban, belekóstolni az esti Prága hangulatába, vacsorázni egy kellemes belvárosi helyen. Másnap közös reggeli van a szállodában majd ezt követően szabad program keretében van lehetőség még mélyebben felfedezni a várost. A busz a kora esti órákban indul vissza Budapestre, előre egyeztetett helyről.

” SÖRIMÁDÓKNAK ”
azoknak, akik kedvelik a cseh söröket, vagy csak úgy a sört kedveli, azoknak péntek estére egy sörgyárlátogatást tervezünk a KOZEL sörgyárban. A program fakultatív. A programot követően visszamegyünk a szállásra, amit a másnap reggeli elfogyasztása után hagyunk el.

” FELFEDEZŐK NYOMÁBAN ”
a szombati napon azoknak, akik nem egyedül szeretnék bejárni a várost, bújni a térképet, helyett inkább élveznék a látnivalókat, annak idegenvezető kíséretével egy városnéző napot tartunk beiktatva a délutáni órákban egy rövid étkezést. Az idegenvezető egész nap velünk lesz, egészen a busz hazaindulásáig.
A napközbeni sétát teszünk az Óvárosban, az Újvárosban, Prágai vár, Vencel tér, Károly hidat és egyéb más nevezetességeket is érintve.

Gyerekeknek egy prágai játékos térképpel készülünk a város felfedezéséhez.

HAZAINDULÁS
2019.10.26. szombat este 21 órakor
Várható érkezés Budapestre a megállóhelyek függvényében a vasárnap reggeli órákban

sörárium 2
RÉSZVÉTELI DÍJ

A részvételi díj tartalmazza:
– buszos utazás költségét
– idegenvezetést
– szállás 3 *** – os szállodába
– a vacsora fakultatív

A buszon regisztrációs díj és helyfoglalási díj nincs. Utazás a létszámnak megfelelő autóbusszal.

A részvételi díj NEM tartalmazza:
– utasbiztosítás, mely online megköthető
– az ebédet, napközbeni étkezést

Részvételi díj: 32.900 Ft / fő – felnőtt
31.500 Ft / fő – gyermek 12 éves kor alatt
elhelyezés 2 ágyas szobákban
az 1 ágyas felár : 6000 Ft / fő / éj

FAKULTATÍV PROGRAMOK költségei:
Sörgyár látogatás: ár még a csoportos létszám miatt egyeztetés alatt.

Bízunk benne, hogy hamarosan velünk utazol Te is! 🙂

Charles-Bridge-in-Prague-Czech-Republic-City-Wallpaper