Szilveszter a délvidéki Tóthfaluban

Időpont :    2017.12.29 – 2018.01.01.                  Poz.szám:         17/KEU/DSZ02

Utazás :       kényelmes, légkondícionált autóbusszal

Ellátás:        félpanzió

Szállás, elhelyezés : Tóthfaluban,  faluturizmusban, 2 ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal

Időtartam:   4 nap /3 éjszaka                                 Idegenvezetés:   végig a program alatt

Tóthfalu: a Vajdaság Észak-Bácskai körzetében, a Szerbia–Magyarország országhatártól délre mintegy 30 km-re, míg a Tisza folyótól mintegy 12 km-re nyugatra, 103–105 m tengerszint feletti magasságon terül el. Közigazgatásilag Magyarkanizsa községhez tartozik.

SAM_8248

PROGRAM

2017. dec. 29: Találkozó: 06.30-kor a Déli Pályaudvar CBA élelmiszeráruház felőli oldalánál (a Mercure hotel mögött). Indulás bepakolás után azonnal. Reggeli órákban indulás Budapestről. Első megállónk Délvidék szecessziós fővárosa, Szabadka. Megtekintjük a városközpontot, városházát, Kosztolányi emlékeket. Látogatás a legendás hírű szabadkai piacon, ami jelenleg reneszánszát éli. Rövid séta az egykori fényes fürdőváros, Palics tóparti szecessziós sétányán. Kultúrműsor Tóthfaluban, helyi gyermekzenekar és Rekovics Réka mesemondó lép fel. Vacsora és szállás Tóthfaluban.

2017. dec. 30: Tiszamenti kirándulás. Első megállónk a csúrogi ’44-es emlékmű, amit 2012-ben közösen avatott fel a Magyar és a Szerb elnök. Majd indulás tovább Nagybecskerekre, az egykori Torontál vármegye székhelyére, ahol az egykori vármegyeházát tekintjük meg és a bánsági katolikus püspöki palotát, katedrálist. Óbecsén megtekintjük a Ferenc csatorna torkolatát a Tiszába, a Türr zsilipeket. Tóthfaluban borkóstoló Mauer Oszkár boraiból, aki elnyerte a Kárpát-medence Borászok-Ásza címet, kiváló szerémségi boraival.

SAM_1313

2017. dec. 31: Szerémségi kirándulás a Duna Tisza összefolyásához, Szalánkeménhez. Fakultatív program: forralt borozásás, jó idő esetén hajókázás a torkolatban, majd ismét forralt borozás egy duna-parti vendéglőben. Péterváradon teszünk látogatást, ahol Európa legnagyobb erődítményét tekintjük meg, a fordított órával. Rövid újvidéki séta, majd érkezés Tóthfaluba, ahol pihenés és készülődés az esti szilveszteri mulatságra, amelyen korlátlan étel és ital fogyasztás mellett az Aranykalász együttes szórakoztatja a vendégeket. Többfogásos szilveszteri vacsora korlátlan étel és italfogyasztással ! A vendégeket gazdag tombola várja! Éjfélkor magyar himnusszal köszöntjük az új évet!

29-600w

2018. jan. 01: Kései reggeli után Tóthfalu nevezetességeit tekintjük meg (templom, tájház, szoborpark), majd irány Zenta, ahol a zentai csata emlékművét és a helyi látnivalókat nézzük meg. Majd indulás haza a Röszke (határállomás) – M5 – Budapest útvonalon.

Részvételi díj: 55.990 Ft/fő

Egyágyas felár: 9 800 Ft/fő

Fakultatív program 3. napon: forralt borozás: 6 EUR/fő,

jó idő esetén hajókázás a Duna-Tisza torkolatban: 6 EUR/fő.

Kötelező útlemondási biztosítás: 1010 Ft  Ajánlott belépők: kb. 20 €

Az ár tartalmazza: utazás, szállás, reggeli, vacsora, és a többfogásos szilveszteri vacsorát korlátlan étel és italfogyasztással

Az ár nem tartalmazza: belépőket, fakultatív hajózást és a borozást. Erre kb. 20 EUR/fő szükséges.

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu

SAM_1359