Szilveszter a székely góbéknál

Időpont :    2023. december 29 – 2024. január 2.           Poz.szám:         23/HON/ESZ01

Utazás :       kényelmes, légkondícionált autóbusszal

Ellátás:        félpanzió, szilveszteri mulatsággal

Szállás, elhelyezés : Székelyszentléleken faluturizmusban, 2 ágyas szobákban, fürdőszoba-használattal

Időtartam:   5 nap /4 éjszaka                                 Idegenvezetés:   végig a program alatt

PROGRAM

2023.12.29. Kora reggeli indulás Budapestről. Határátkelés Ártándnál. Utazás a Király-hágón át Erdélybe. Pihenő Kolozsváron, séta a főtéren: Mátyás király lovasszobra, szülőháza. Utazás Aranyosszéken át, majd a Maros mentén. Elérve a Székelyföldet a Kis-Küküllő völgyében haladunk tovább Székelyszentlélekre.

2023.12.30. Reggeli után disznóvágás Székelyszentléleken, majd megfelelő hóviszonyok esetén szánozás (nem megfelelő hóviszonyok esetén szekerezés), forralt bor kóstolása. Délután városnézés Segesváron, a csodálatos szász városban melynek belvárosa a kulturális világörökség része. Este disznótoros vacsora, káposztaleves, puliszka.

2023.12.31.Reggeli, majd utazás Parajdra, látogatás a sóbánya hatalmas földalatti termeiben. Korondon, Erdély legnagyobb kirakodó vásárában vásárlási lehetőség a székely kézművesek termékeiből. Farkaslakán Tamási Áron-emlékeket keresünk fel. Délután érkezés vissza a szálláshelyre, készülődés az estére, majd a bőséges szilveszteri vacsora és mulatozás élőzenével hajnalig.

2024.01.01. Délelőtt szabadprogram. Majd utazás a Görgényi-havasokon át a Gyilkos-tóhoz és a Békás-szorosba, Erdély leghíresebb természeti látványosságaihoz. Séta a szoros hatalmas sziklái között.

2020.01.02. Reggeli után indulás haza, útközben megálló Marosvásárhelyen, a legnagyobb székely városban. A főtér és a Kultúrpalota kívülről. Hazaútban már autópályán elkerüljük Kolozsvárt. Ártándi határátlépés után érkezés Budapestre az esti órákban.

Részvételi díj: 142.000 Ft/fő

Egyágyas felár: 13 400 Ft/fő

Kötelező útlemondási biztosítás: 3550 Ft                       Ajánlott belépők: kb. 85 RON

A részvételi díj tartalmazza: a 4 éjszakai szállást faluturizmusban, félpanziós ellátással, az autóbuszos utazást és az idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza: a kötelező útlemondási biztosítást, a baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást (3250 Ft/fő, 70 éves kor felett felár) és a belépődíjakat

Jelentkezés on-line: info@goforgo.hu