Veszprémi Illatos Advent és a Tihanyi Apátság koncertje 2015

Időpont:

2015.12.13.

Poz.szám:

15/AVT/13

Útvonal: Bp – Veszprém – Tihany – Bp (350 km)

Utazás:

az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Ellátás:

önellátás

Időtartam:

1 nap

Idegenvezetés:

csoportkísérő

PROGRAM:

Indulás:

7:20 – kor Pestszentlőrinc, Üllői út 379-380 LIDL parkoló.

7:40 – kor Népliget, M3 népligeti metrómegálló, Planetárium elől

Utazás rövid pihenővel, érkezés Veszprémbe. A veszprémi „Illatos Advent” programsorozat fahéj- és fenyőillattal csalogatja karácsonyi ráhangolódásra a helybelieket és az idelátogatókat. A kísérőprogramok során állatsimogatóval, forralt borral és frissen sült kürtöskaláccsal várnak a szervezők kicsiket és nagyokat a Kossuth utca felső részén található Szent Imre téren és a Szentháromság téren. A Betlehem az Érseki Palota előtt kerül felállításra.

Kora délután tovább utazunk Tihanyba. Megtekintjük az új látogatóközpontban az apátság történetét bemutató filmet, majd a múzeummal és a templommal idegenvezetéssel ismerkedünk. Délután 16:00-kor kerül sor a Tihanyi Apátsági Templom kórusának hangversenyére. A hangverseny után indulunk vissza Budapestre, ahová várhatóan az esti órákban érkezünk. Leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 4.900 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazás költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a 2 400 Ft tihanyi belépőjegyet, mely tartalmazza a filmvetítést, a múzeum- és templomlátogatást, a helyi idegenvezetést és a koncertbelépőjét.

Kedvezmények: törzsutasoknak, diákoknak 18 éves korig,65 év feletti nyugdíjasoknak 200 Ft

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!