Tihanyi Levendula Fesztivál

FIGYELEM!

A Tihanyi Levendulafesztivál időpontja egy héttel későbbre került.

Azon a hétvégén nem tudunk indulni, így elmarad ez a kirándulás!

levendula

 

Utazás: az utaslétszámnak megfelelő autóbusszal

Útvonal: Budapest – Tihany – Balatonfüred – Budapest (kb. 300 km)

Ellátás: önellátó

PROGRAM:

Indulás:

7:00 – kor Pestszentlőrinc, LIDL parkoló (Üllői út 379 – 381)

7:30 kor Népliget, M3 népligeti metrómegálló, Planetárium elől

8:00-kor Békásmegyer (feltételes)

Tihanyba hívjuk a lehető legszebb időszakban, levendula virágzás idején! Az érkezés után séta és szabadidő, a fesztiválon, ahol minden a levenduláról szól. Kézműves portékák és fenséges ízek, különleges falatok várják vendégeinket. Megtekintjük az 1055-ben alapított Bencés Apátságot. Ezt követően látogatunk el a Levendulaházba, amely érdekes, interaktív kiállítással mutatja be a Tihanyi-félszigetet: az egykor itt működő vulkánok világát, a mára megszelídült tájat és a levendulatermesztést. A déli óráktól szabadidő, amely során kedvünk szerint járhatjuk be a Belső-tó partján megrendezett XIV. Levendula Fesztivál és Levendulás Napok vásárterületét. A vásárban minden kapható, ami levendula: a viruló palántáktól a lakásdíszekig, a kerámiáktól levendulás süteményekig.

Tihany-Levendula

A délutáni órákban indulunk Balatonfüredre. A városnéző kisvonattal a legszebb nevezetességeket nézhetjük meg és érdemes megnézni a nemrég felújított Jókai-villát. Késő délután indulunk hazafelé. Érkezés Budapestre esti órákban, leszállási lehetőség a felszállással megegyező helyeken.

Részvételi díj: 5 500 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazás költségeit

A részvételi díj nem tartalmazza: a belépőjegyeket, melyek a helyszínen fizetendők

Kedvezmények: A GoforGO Travel törzsutasainak, diákoknak 18 éves korig, 65 év feletti nyugdíjasoknak 300 Ft. Kedvezményeket összevonni nem lehet!

ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTAZÁST, JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK!

levendula1